Om psykolog Hanne Pedersen

Mit navn er Hanne Pedersen. Jeg er autoriseret klinisk psykolog og blev færdiguddannet fra Københavns Universitet i 1988.

Mit afsluttende speciale var baseret på interviews med mænd, som er blevet seksuelt misbrugt af deres mødre i barndommen. Misbruget fortsatte for nogle langt ind i voksenalderen, dog i mindre grad.

Herudover har jeg en 2½-årig efteruddannelse i parterapi og sexologi ved Dansk Forening for Klinisk Sexologi.

Jeg har hjulpet klienter i 30 år

Jeg har arbejdet som psykolog i ca. 30 år, og jeg har hjulpet klienter inden for følgende problemfelter:

I forbindelse med problemfeltet fundamentalistisk opvækst er jeg tilknyttet den nye rådgivningsgruppe Eftertro.

En fundamentalistisk opvækst kan være, at man er opvokset i en familie, der lever efter den muslimske tro, Indre Mission, Jehovas Vidner el.lign.

Eftertro er et netværk af frivillige, der kender til tro, tvivl og social kontrol. Mange af dem har nemlig oplevet det selv. De tilbyder en skulder til dem, der frygter tvivl eller udstødelse.

Mine klienter føler sig trygge

Jeg er 61 år og mor til tvillinger og har, som tidligere nævnt, arbejdet som psykolog i ca. 30 år med løbende supervision af mit arbejde.

Jeg har skrevet adskillige artikler og været fagjournalist på magasinet ”I Form” samt brevkasseredaktør på BT.

Sluttelig har jeg i 15 år arbejdet som frivillig rådgiver for kvinder, der har været udsat for vold, voldtægt og incest.

Andre mennesker oplever mig som et sprudlende, fremadlænet og aktivt menneske.

Ud over det er jeg venlig, ærlig og jordnær. Jeg oplever, at de egenskaber gør, at mine klienter hurtigt føler sig trygge i mit selskab.

Jeg er god til at hjælpe mine klienter med at tale om eks. sex eller seksuelle overgreb. Emner der kan være rigtig svære at tale om for mange.

Jeg evner også at løfte stemningen under terapisessionerne, så klienten kan opleve, at terapi ikke udelukkende handler om tunge problematikker. Jeg bruger endvidere diverse hjemmeøvelser for at fremme processen.

Har du nogen spørgsmål?

Har du spørgsmål til mig, eller til hvad jeg kan tilbyde?

Tøv ikke med at kontakte mig.

Autorsieret psykolog, sexolog & parterapeut
CVR: 32113060
Telefon: +4528265803
E-mail: kontakt@hannepedersen.dk