Profil – Psykolog Hanne Pedersen

Jeg er autoriseret, klinisk psykolog, uddannet fra Københavns Universitet i 1988 med afsluttende speciale baseret på interviews med voksne mænd udsat for seksuelle overgreb begået af deres mødre. Herudover har jeg en 2½-årig parterapeutisk efteruddannelse i parterapi og sexologi ved foreningen for Klinisk Sexologi – primært på Rigshospitalet samt undervisere fra Sexologisk klinik på Rigshospitalet.

Jeg arbejder på klinik på Vesterbrogade i København som psykolog, parterapeut (også dansk-udenlandske parforhold) og sexolog med blandt andet sexologiske problemer, parterapi, incest og andre seksuelle overgreb i barndommen, voldtægt, psykopati og herunder den, som har levet med eller lever med en halv- eller helpsykopatisk partner.

Yderligere arbejder jeg med problemfeltet fundamentalistisk opvækst og er tilknyttet den nye rådgivningsgruppe www.eftertro.dk.


Jeg er som autoriseret psykolog tilknyttet Prescriba, SOS International, Nordisk Krisekorps, ComPsych International samt forsikringsselskaber, hvor klienter selv må vælge sin psykolog. Jeg vil gøre opmærksom på, at du har mulighed for at få 200 kr. i tilskud pr. time, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Jeg har i 15 år arbejdet som frivillig i en rådgivningsgruppe med problemfeltet vold, voldtægt og incest. Jeg er 58, mor til tvillinger og har været privatpraktiserende psykolog i knap 30 år med løbende supervision på mit arbejde. Endvidere har jeg, udover adskillige artikler og interviews, tidligere været fagjournalist på magasiner “I Form” samt brevkasseredaktør på BT.

Kontakt mig i dag, og bestil en tid på enten på telefon +4528265803 eller send en mail til kontakt@hannepedersen.dk.

Psykolog Hanne Pedersen
Vesterbrogade 62 A
1620 København V
CVR-nr.: 32113060

Miljøvenligpakning